Penaltietan galdu du Laburu KE Mahalak

Asier Imaz 2015ko mai. 26a, 18:23
Argazkilaria: IƱigo Arroyo

Ibarrako areto futbol talde jubenila Espainiako Kopa jokatzen ari zen.

Larunbatean Belabietan jendez bete zen, ohorezko mailako jubenilen areto futbol partida ikusteko asmoz. Lauburu Mahalak Espainiako Koparen lehen kanporaketa jokatu zuen bertan, eta partida bina amaitu ondoren, 1-3 galdu zuen penaltietan, Granadako Asmial Mutrayil taldearen aurka.

Kanpotarrak lehen minutua pasa orduko aurreratu ziren markagailuan. Berdinketaren gola kostata iritsi zen, 36. minutuan. Luzapenean etxekoak aurreratu ziren, baina penalti bikoitz batekin berdinketa jarri zuten Granadakoek.

Penaltietan kanpotarrak nagusitu ziren, Lauburu Mahala Kopatik kanpo utziz.

Lauburuko arduradunek Granadarrak zoriondu zituzten, alde batetik. Bestetik, Txubelen mutilentzat ere hitz gozoak izan zituzten, eginiko esfortzua eta emandako irudia eskertuz.

Aipatu harmailetan Euskal Selekzioko ordezkaritza bat egon zela.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!