Ospakizun kutsuko derbia, Laskorainentzat

Asier Imaz 2015ko api. 18a, 18:33

Laskorain Ikastola eta Egintzaren arteko areto futbol partida 6-3 amaitu da. Hirugarren maila irabazi izana ospatu dute etxekoek.

Lehen zatian hartu du abantaila Laskorainek, atsedenaldira 5-1eko emaitzarekin joatean. Bigarren zatian, ordea, billabonatarrak gehiago izan dira, eta markagailua ederki estutzea lortu dute, 5-3 jarriz. Bi minuturen faltan atezain jokalariarekin hasi dira jokatzen Egintzakoak, baina ez dute euren helburua lortu. 6-3ko gola, horitxoek sartu dute azken segundoan.

Liga amaitzeko bi partida falta dira orain, eta Laskorainek badaki lehen postuan amaituko duela, ondorioz, igoera kanporaketa prestatzen ari dira tolosarrak.

Partida amaiera ospakizunen hasiera izan da. Familia argazkiaren ondoren, taldeko jokalari ohi eta lagunekin afaria egingo dute Laskorain Ikastolakoek.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!