Oihana Zubillaga, bigarren Enkarterri Extrem Trails proban

Tolosaldeko Ataria 2024ko api. 16a, 13:14
Oihana Zubillaga, podiumean, ezkerrean.

Mendi lasterkari anoetarrak 21 kilometroko proban parte hartu zuen, Larraitz Etxebeste irabazlearengandik segundo batera helmugaratuz.

Larunbatean Enkarterri Extrem Trails mendi lasterketak izan ziren jokoan. 21 kilometroko proban Oihana Zubillaga anoetarrak (Osin Trail Kirol Kluba) bigarren postua lortu zuen, 2.20.20ko denborarekin. Larraitz Etxebeste oiartzuarra (Soronea-Ammma) izan zen irabazlea, segundo bakar bat aurretik helmugaratuz. Hirugarrena Irune Velez de Mendizabal (Gaikar Zortzietakoak KE) izan zen, 2.22.20ko denborarekin.

Proba berean, gizonezkoetan, Iñigo Uribeetxeberria (Soronea-Ammma) bigarren izan zen, 1.53.13ko denbora eginez. Alpino Uzturre elkarteko hiru korrikalari lehen hamar postuetan helmugaratu ziren: Oier Zubeldia laugarren (1.59.03), Endika de las Heras bederatzigarren (2.05.00) eta Andoni Uzkiano hamargarren (2.07.04).

60 kilometroko proban, Soronea-Ammma taldeko Mayi Mujika legazpiarra bigarren izan zen, 7.26.41eko denbora eginez.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!